Stem voor de prachtige creaties in LEGO

Heb jij ook al al die prachtige creaties in LEGO gespot in onze winkelstraten en op de singels?
30 creatievelingen lieten hun inspiratie de vrije loop en creëerden een werkje in LEGO dat kadert in het thema ‘het ruime winkelaanbod in Lommel’.

Van vrijdag 17 tem zondag 19 september zetten onze leden hun deuren wagenwijd open tijdens de herfstopendeurdagen. Op zondag 19 september lopen Thomas & Roy – de Lommelse winnaars van de laatste editie van LEGO Masters – het parcours en bekronen 4 creaties met LEGO. Vanaf half 4 kan je die dag Thomas & Roy ook ontmoeten tijdens een “meet & greet” in de galerij Vivaldi.

Als publieksjury kan ook jij je stem uitbrengen! Haal je stemformulier op bij dienst Toerisme (Dorp 14) of Heytens (Buitensingel 60), vul de nummers van jouw favoriete werkjes in én drop ze in de urne (ook bij dienst Toerisme of Heytens). Je kan stemmen tem 30 september. In de loop van de maand oktober worden onze winnaars van de publieksjury bekend gemaakt. Hou zeker het thema ‘het ruime winkelaanbod in Lommel’ in je achterhoofd bij het uitbrengen van je stem!

Oh ja, aangezien er geen inzendingen zijn voor de leeftijdscategorie 15 jaar – 18 jaar, gaan we dubbel zo veel prijzen verloten in de leeftijdscategorie 6 jaar – 10 jaar. En ook één van onze stemmers van de publieksjury gaat naar huis met LEGO.

Om de wedstrijd zo eerlijk mogelijk te laten verlopen, vragen we om per familie maximum 1 stemformulier in te dienen. Uiteraard kan je zoveel familie en vrienden uitnodigen om te stemmen als je wil!

Veel plezier!

 

 

Terug naar overzicht