Lommelse LEGO Masters challenge

Hou jij van bouwen met LEGO? Heb je genoeg inspiratie om een eigen kunstwerk te maken? En wil je dat graag laten beoordelen door de winnaars van LEGO Masters 2021 Thomas en Roy én een publieksjury? Waag dan nu je kans!

Bekijk het ruime winkelaanbod in Lommel en bouw iets wat in één van onze winkels thuishoort. Wij leggen geen limieten op op jouw kunstwerk en zijn erg benieuwd naar jouw creativiteit.

Jouw kunstwerkje wordt in de maand september uitgestald in de etalage van één van onze Lommelse handelaars. Tijdens het weekend van de ‘herfstopendeurdagen’, 17-19 september, voorzien wij een parcours langs alle deelnemende bouwwerkjes zodat Thomas en Roy én een publieksjury jouw werk kunnen beoordelen. Ook een meet & greet met Thomas en Roy op zondagmiddag behoort tot de mogelijkheden.

Heb je gewonnen? Dan ga je naar huis met een prijzenpakket twv min 40 euro uit LEGO!

We voorzien 4 leeftijdscategorieën en 2 winnaars per categorieOok één van de inzenders van de publieksjury gaat naar huis met een prijzenpakket.

Leeftijdscategorieën:

* 6 – 10 jaar
* 11- 14 jaar
* 15- 18 jaar
* volwassenen

Wil je graag deelnemen? Schrijf je dan voor 5 september in via deze link. Eind augustus/begin september hoor je dan bij welke handelaar je jouw LEGO-werkje in de etalage mag gaan plaatsen. De laatste datum voor inschrijving én het binnenbrengen van je LEGO-werkje is dinsdag 7 september. Creaties die later binnen gebracht worden, dingen niet mee naar de prijzenpakketten.

Het wedstrijdreglement kan je hier terugvinden.

Heb je nog vragen? Mail dan naar infobruisendlommel@gmail.com

Terug naar overzicht