Winterhappiness

-

Winterhappiness

Kom je in de maand december shoppen of van het lekkers van de horeca genieten in Lommel, dan verrassen we je op verschillende manieren.

⩥  Koop je bij één van onze deelnemende leden, dan krijg je een kraslotje bij je aankoop. Kras direct en misschien win je wel één van de vele cadeaucheques ter waarde van 50 euro. Zo ga je direct met een extra cadeautje (voor jezelf?) naar huis.

⩥ Kom gezellig shoppen tijdens de koopzondagen op 12 en 19 december. Tussen half 2 en half 6 openen tal van handelaars in het centrum extra hun deuren en zorgen voor een gezellige kerstsfeer.
Ook op de singels – waar de handelaars je altijd op zondag met open armen ontvangen – zorgen we voor extra beleving met 2 gezellige kraampjes die zorgen voor warme dranken en een winterse warmhouder tijdens deze weekends.
⩥ Neem zeker een kijkje bij onze kerstauto aan de ‘groene doorsteek’ (deze verbindt de Kerkstraat met de gratis parking Mudakkers)!
Raad het aantal kerstballen die wij in de auto verstopt hebben, waag je kans via het formulier op de website én ga naar huis met cadeaucheques van Bruisend Lommel twv 500 euro, 250 euro, 125 euro,… of één van de 10 volle winkelkarren twv 150 euro bij Alma/Carrefour of Delhaize.