lommel.pas

De lommel.pas is een gepersonaliseerde Joyn-kaart. Je kan deze gebruiken in de Lommelse handelszaken, maar ook bij de meer dan 5.000 andere Joyn handels- en horecazaken in Vlaanderen. Scan de kaart bij elk bezoek aan een deelnemende handelszaak en spaar zo individuele voordelen (vb. een gratis gebakje, korting op jouw favoriete kledij, een gratis drankje,...).

Daarnaast krijg je - specifiek bij de Lommelse zaken - bij elke scan een winstkans, waardoor je kans maakt op tal van prijzen. Opgelet: enkel geregistreerde gebruikers kunnen kans maken, dus vergeet niet jouw gegevens in te vullen. Je kan ze invullen via my.joyn.be. Alle deelnemende handelszaken kan je herkennen aan de etalagesticker en zijn te consulteren op onze site (zie rubriek 'winkelmap').

Heb je nog geen lommel.pas? Je kan er eentje gratis ontvangen bij de deelnemende handelaars. Je kan ook de digitale versie gebruiken door de Joyn-applicatie te downloaden in de Google Play store of de Apple store.

Heb je nog vragen over de lommel.pas of het gebruik ervan? Neem hieronder een kijkje bij onze vaakgestelde vragen of neem contact op via lommel@joyn.be.

FAQ

Hoe gebruik ik de lommel.pas?

Bij elk bezoek aan een deelnemende handels- of horecazaak scan je jouw lommel.pas, Joyn-kaart of de Joyn-applicatie op de iPad van de handelaar.

Waar en wat kan je sparen met de lommel.pas?

In de eerste plaats bij de Lommelse handels- en horecazaken die deelnemen. Je kan deze op deze website terugvinden onder de rubriek 'Winkelmap'. Elke handelaar beslist zelf over zijn individuele beloningen. Zo kan je bij de ene handelaar al een beloning krijgen bij het sparen van 20 punten; bij de andere bij 30 punten. 

Daarnaast krijg je bij elke scan een winstkans, waarmee je kans maakt op tal van prijzen. Opgelet: enkel als je een geregistreerde gebruiker bent! Dat kan je door te surfen naar de website van Joyn en daar je gegevens achter te laten. Hou ook zeker de website in het oog voor meer voordelen en nieuwe prijzen in de toekomst!

Hoe start je met punten en kansen te sparen?

Om van start te gaan met de lommel.pas, dien je enkel een account aan te maken via www.myjoyn.be/card-registration. Daar kan je het nummer van je kaart ingeven die je terugvindt op jouw lommel.pas (een 16-cijferige code onder de QR-code).
Opgelet: na het vervolledigen van jouw gegevens, dien je wel nog even je e-mailadres te bevestigen. Je krijgt daartoe een link in jouw mailbox. Controleer ook de spamfolder.

Naast de Lommel.pas kan je ook de digitale applicatie gebruiken van Joyn (te downloaden in de Google-play store en Apple store).

Wat valt er te winnen?

Bij elke scan van jouw lommel.pas spaar je ook winstkansen! Elke maand maak je kans om één van de vier Lommelse kado's te winnen ter waarde van € 50. Hoe meer kansen je spaart, hoe meer kans je hebt op de maandelijkse prijzenpot.

Vergeet ook zeker niet jouw lommel.pas te registreren! De winnaars worden telefonisch of via mail gecontacteerd, dus geef zeker jouw gegevens door ;-). 

Kun je de lommel.pas ook buiten Lommel gebruiken?

Ja, de lommel.pas is immers een gepersonaliseerde Joyn-kaart. Dus je spaart naast winstkansen, specifiek in Lommel, ook individuele beloningen (vb. een gratis koffiekoek bij de lokale bakker) bij duizenden handelaars verspreid over heel België. De winstkansen van Lommel gelden uiteraard enkel voor de prijzenpot in Lommel.

Je hebt al een Joyn- of Qustomer-kaart?

Je kunt je lommel.pas aan jouw bestaande Joyn- of Qustomer-kaart(en) koppelen, waardoor je met beide kaarten kunt verder sparen. Zo behoud je ook de punten die je al spaarde met je Joyn- of Qustomer-kaart. 
Ga naar my.joyn.be en log in met je e-mailadres en wachtwoord. Klik rechtsboven op je naam en selecteer 'Account bewerken'. Daar vind je onder 'kaarten' een overzicht van al jouw kaarten en kun je eveneens een nieuwe kaart toevoegen. 

Bij welke Lommelse handels- en horecazaken kan ik sparen?

Je kan de deelnemers herkennen aan de lommel.pas etalagesticker, en je kan ze consulteren op deze website onder de rubriek 'winkelmap'.